aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Πράσινο» ο Χουλτ, επαφές με Νις!

Ο Νίκλας Χουλτ είναι θετικός στην μετακόμισή του στον Παναθηναϊκό και το «τριφύλλι» βρίσκεται σε επαφές με την Νις, ώστε να αγοράσει τον Σουηδό μέσο στην καλύτερη δυνατή τιμή!

Ο αριστεροπόδαρος μέσος, Νίκλας Χουλτ της Νις είναι ένας παίκτης που έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό ο Παναθηναϊκός.Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Σουηδία, οι «πράσινοι» έχουν επί της ουσίας συμφωνήσει με τον βραχύσωμο χαφ, ο οποίος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι. Η υπόθεση, όμως, παραμένει ακόμη ανοιχτή, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει την χρυσή τομή με τον γαλλικό σύλλογο. Ο Χουλτ δεν υπολογίζεται για την νέα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο, η Νις θέλει ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Ο Παναθηναϊκός, όπως είναι λογικό, θέλει να κάνει δικό του τον Χουλτ με το μικρότερο δυνατό τίμημα και για αυτό η υπόθεση καθυστερεί, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε επαφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ