aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Πράσινη» τρέλα: Σε λίγες ώρες εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - Βόλος

«Πράσινη» τρέλα: Σε λίγες ώρες εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός – Βόλος

«Καρφίτσα» δεν θα πέφτει στο ματς της Κυριακής (2/4, 18:00) για τη 2η αγωνιστική των playoffs ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Βόλο, αφού οι φίλοι του «τριφυλλιού» εξάντλησαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια και έτσι η Λεωφόρος αναμένεται να μετατραπεί σε… καμίνι για άλλη μια χρονιά φέτος!

Η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε το sold out, ευχαρίστησε τον κόσμο του «τριφυλλιού», αλλά ενημερώνει κιόλας ότι «είναι πιθανό να υπάρξουν επιστροφές εισιτηρίων από χορηγούς, τα οποία και θα τεθούν άμεσα προς διάθεση».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του αγώνα playoffs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2022-23 της Κυριακής κόντρα στον Βόλο εξαντλήθηκαν.

Είναι πιθανό να υπάρξουν επιστροφές εισιτηρίων από χορηγούς, τα οποία και θα τεθούν άμεσα προς διάθεση.

Για ακόμα μία φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου θα είναι γεμάτες! Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας μας για τη θερμή υποστήριξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ