aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Πνίγηκε» και στη Λαμία ο Ατρόμητος

Μπορεί να έφτασε κοντά στην πρώτη του μεγάλη νίκη στη φετινή σεζόν, όμως ο Ατρόμητος αν και προηγήθηκε δύο φορές μέσα στη Λαμία, ισοφαρίστηκε και έμεινε στο 2-2, μην μπορώντας να σηκώσει κεφάλι για ακόμα μια αγωνιστική κόντρα στο σύνολο του Γρηγορίου.

Οι Περιστεριώτες παρά τη διάθεση που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο, συνάντησαν μεγάλη αντίσταση από τους διαβασμένους Φθιωτούς, παρέμειναν στον πάτο της βαθμολογίας και βυθίστηκαν ακόμα περισσότερο στην εσωστρέφεια.

Το ματς

Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να μην είχε πολλές φάσεις και ειδικά στα πρώτα λεπτά, όμως ο Αραμπούλι «ξύπνησε» τον Ατρόμητο με την κεφαλιά του, που πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Πίριτς στο 18’. Αφού η Λαμία δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, οι Περιστεριώτες την τιμώρησαν! Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 19’, ο Γκαραβέλης έχασε την μπάλα και ο Στρούγγης σε κενή εστία έδωσε προβάδισμα στους «κυανόλευκους».

Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο, όμως ο Ατρόμητος είχε καλή τακτική προσέγγιση. Ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο εξαιτίας των πολλών φάουλ που έφεραν διακοπές. Όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Παράσχου θα πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια. Παρόλα αυτά, στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, ο Σκόνδρας σέντραρε και ο Παπαδόπουλος (αυτογκόλ) με προβολή… κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα του Πίριτς για το 1-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μαρτίνεθ εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, όμως ο Πίριτς ήταν εκεί για ακόμα μια φορά και μπλόκαρε στο 49’. Στο 56’ ο Μπεντινέλι έχασε μεγάλη ευκαιρία μέσα από την πειροχή, όμως στο 58’ μετά από υποδειγματική αντεπίθεση του Ατρόμητου και πάσα του Ντένιτς, ο Βασιλαντωνόπουλος νίκησε τον Γκαραβέλη για το 1-2!

Οι συνεχόμενες αλλαγές και η βροχή έριξαν ξανά το ρυθμό, όμως μετά από μια εκτέλεση κόρνερ στο 79’, οι αμυντικοί του Ατρομήτου δεν απομάκρυναν και από κοντά ο Αραμπούλι ισοφάρισε σε 2-2! Καστεγιάνο στο 81’ και Βασιλαντωνόπουλος στο 87’ έφτασαν μια ανάσα από το διπλό, όμως το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

MVP: Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και χωρίς κάποιον να έχει ξεχωρίσει ιδιαίτερα, ο Αραμπούλι ήταν αυτός που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα. Το έψαχνε από πολύ νωρίς και τελικά κατάφερε να δώσει έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του. Ο Βασιλαντωνόπουλος ήτα επίσης καλός, όμως η πορεία του ματς δεν το… δίνει στον Γεωργιανό.

Ενδεκάδες

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Σκόνδρας (63΄Προβυδάκης), Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (63΄Γκέντσογλου), Μπεχαράνο, Καραμάνος (62΄Ελευθεριάδης), Τιρόνε (78΄Τσούκαλος), Μανούσος (85΄Μαζουλουξής), Αραμπούλι.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (87΄Μουνίθ), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Ντένιτς (65΄Νάτσος), Σάλομον, Καρτάλης (75΄Κλωναρίδης), Μπεντινέλι (75΄Κιβρακίδης), Κουλούρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ