aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠληθαίνουν τα δημοσιεύματα στη Γαλλία για Τοβέν και Ολυμπιακό

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στη Γαλλία για Τοβέν και Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον Φλοριάν Τοβέν με σκοπό να προσθέσει έξτρα ποιότητα στα «φτερά» της επίθεσής του, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Κώστας Νικολακόπουλος στην εκπομπή «ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ».

Την ίδια ώρα, οι Γάλλοι αναπαράγουν το εν λόγω σενάριο και κάνουν αναφορές στο «φλερτ» των Πειραιωτών για τον 30χρονο μεσοεπιθετικό. Τόσο η «Equipe» όσο και το «footmercato» έχουν ξεχωριστή θέση στις ιστοσελίδες τους για το θέμα.

Η «Equipe» υποστηρίζει πως σύντομα οι «ερυθρόλευκοι» θα του καταθέσουν γραπτή πρόταση, προσπαθώντας να τον πείσουν να πιάσει… Λιμάνι.

Την ίδια ώρα, το «footmercato» αναφέρει πως ο μέχρι πρότινος παίκτης της Τίγκρες, έχει προσελκύσει τα βλέμματα εκτός από αυτό του Ολυμπιακού και της Ουντινέζε, ενώ την ίδια ώρα διαψεύδεται το ενδιαφέρον της… πρώην Λιόν. «Ελπίζω ότι οι άλλες πληροφορίες σας είναι καλύτερα διασταυρωμένες. Μην πιστεύετε όλα όσα διαβάζετε στο διαδίκτυο», υποστήριξε δημοσίως ο Ζαν Μισέλ Ολάς για να ξεκόψει την κουβέντα της Ολιμπίκ.

Παράλληλα, το δημοσίευμα του «footmercato» που είναι πιο λεπτομερές, υποστηρίζει πως ο Τοβέν έχει κλείσει την πόρτα στο MLS και δεν… ψήνεται από την προοπτική των Βαλένθια, Θέλτα που τον τσεκάρουν επίσης. Υποστηρίζει δε, πως η πόρτα του Ολυμπιακού είναι ανοιχτή για τον Γάλλο εξτρέμ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ