aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Σκάρπα

Θέμα χρόνου θεωρείται η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Γκουστάβο Σκάρπα, σύμφωνα με όσα υποστήριζαν αργά το βράδυ στη Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, εκείνο που προέκυπτε ήταν πως οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει αρκετά τις επαφές με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει στα χέρια του την «ερυθρόλευκη» προσφορά και, μάλιστα, είναι σε τέτοιο σημείο για να πέσουν οι υπογραφές!

Λόγω της διαφοράς ώρας αυτό καθυστερεί κάπως την επισφράγιση της συμφωνίας των δύο πλευρών, δηλαδή να κλείσει από τώρα ο Ολυμπιακός τον Σκάρπα για τον προσεχή χειμώνα.

Από τη στιγμή που οι πρωταθλητές Ελλάδας κλείσουν τον παίκτη, τότε από κοινού θα ασκήσουν πίεση στην Παλμέιρας για να προχωρήσει άμεσα η μεταγραφή του Βραζιλιάνου άσου στον ελληνικό σύλλογο.

Οι Βραζιλιάνοι δείχνουν αποφασισμένοι να εμποδίσουν αυτή την εξέλιξη μέχρι και τον Αύγουστο, αλλά η ουσία είναι πως ο Σκάρπα είναι προ των πυλών ενόψει του χειμώνα και υπάρχει ένα μικρό «παράθυρο» να έρθει νωρίτερα στην Ελλάδα το επόμενο διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ