aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πλήγμα με Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στην Λευκορωσία, ωστόσο μετά από ένα σπριντ στο δεύτερο γκολ ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Η πρώτη εκτίμηση έκανε λόγω για θλάση και μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε η θλάση με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού να μένει εκτός για τουλάχιστον 20 μέρες και με το «τριφύλλι» να έχει πλέον έναν επιθετικό τον Μακέντα.
Από εκεί και πέρα, ο Ρούμπεν Πέρεθ ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις ψηλά στον προσαγωγό, έκανε κι αυτός μαγνητική η οποία ωστόσο βγήκε καθαρή και δεν υπάρχει μυϊκός τραυματισμός, αλλά θα ακολουθήσει για τις επόμενες τέσσερις μέρες συντηρητικό πρόγραμμα.

Στην μεσημεριανή προπόνηση του Παναθηναϊκού Β’ τραυματίστηκε ο Αγιούμπ, του γύρισε το πόδι και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που έγιναν, έδειξαν διάστρεμμα β’ βαθμού που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ