aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πίστη για 2/2 και τίτλο στην ΑΕΚ

Στροφή στον Άρη για την ΑΕΚ.

Η Ένωση αφήνει πίσω το ισόπαλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena και κάνει focus στις επόμενες υποχρεώσεις της. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει μπροστά της δύο αναμετρήσεις για τη Stoiximan Super League και εκείνη κόντρα στους «κίτρινους» στο «Κλ. Βικελίδης» (7/5, 20:00) είναι αυτή που προηγείται, ενώ αυτή με τον Βόλο (14/5) ακολουθεί.

Οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάζονται «σκασμένοι» επειδή πήραν μόλις δύο βαθμούς από τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Στέκονται στο γεγονός ότι δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που είχαν για να πάρουν τα παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μην είναι στο χέρι τους η υπόθεση τίτλος. Συνεχίζουν χέρι-χέρι με το «τριφύλλι», αλλά έχουν ντεζαβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους «πράσινους».

Στην ΑΕΚ θα παίξουν τα ρέστα τους για να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για κατάκτηση του πρωταθλήματος, ευελπιστώντας ότι θα είναι και σε καλύτερη κατάσταση οι κομβικοί παίκτες που αντιμετώπισαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Στη σημερινή προπόνηση πιθανόν να φανεί ποιες είναι οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για τον αγώνα της Κυριακής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ