aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πήρε Τουράμ η Κέρκυρα

Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου άσου, Ροζέριο Τουράμ με τη μορφή δανεισμού απ’ την Ατλέτικο Μόντε Αζούλ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, Ροζέριο Τουράμ.

Ο 25χρονος (01/02/1991) Νοτιοαμερικανός επιθετικός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους.

Ο Τουράμ αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την βραζιλιάνικη Ατλέτικο Μόντε Αζούλ, με την ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα να κρατάει option αγοράς του ποδοσφαιριστή, εφόσον αυτός ικανοποιήσει με την απόδοσή του».

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Ροζέριο Τουράμ αγωνίστηκε την τελευταία τριετία στην Κύπρο, αρχικά με τον Άρη Λεμεσού (2013-14) κι εν συνεχεία με τον Απόλλωνα Λεμεσού (2014-15 και 2015-16).

Με τον Άρη σκόραρε 15 φορές σε 31 ματς πρωταθλήματος, ενώ με τον Απόλλωνα είχε την ευκαιρία να παίξει στο UEFA Europa League, αλλά και να στεφθεί Κυπελλούχος Κύπρου.

Ο Ροζέριο Τουράμ θα μεταβεί άμεσα -μαζί με τον Ντουαλά- στη Νάουσα και θα ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα, η οποία πραγματοποιεί από χθες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο προπονητικό κέντρο στα Τρία-Πέντε Πηγάδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ