aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠήρε το «ροντέο» στο Ηράκλειο και συνεχίζει ακάθεκτος ο Παναιτωλικός

Πήρε το «ροντέο» στο Ηράκλειο και συνεχίζει ακάθεκτος ο Παναιτωλικός

Σε ένα από τα εντυπωσιακότερα παιχνίδια της φετινής Superleague, με πολύ καλό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες, ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που πήρε το τρίποντο επικρατώντας με 2-4 του ΟΦΗ και φεύγοντας με το πρώτο του διπλό από την έδρα των Κρητικών μετά από δέκα διαδοχικές ανεπιτυχείς προσπάθειες.

Στην 9η θέση και τους 21 βαθμούς πλέον οι Αγρινιώτες, πλησίασαν στους 5 βαθμούς τον ΟΦΗ και την πρώτη εξάδα. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, η οποία έχει κερδίσει μόλις ένα από τα 6 τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Το ματς:

Ο ΟΦΗ μπήκε «νωθρά» στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και ο Παναιτωλικός το εκμεταλλεύτηκε, ανοίγοντας το σκορ στο 8’. Ο Μόρσεϊ μπήκε στην μεγάλη περιοχή από τα αριστερά και ο Μαρινάκης τον ανέτρεψε, με τον Σιδηρόπουλο να καταλογίζει πέναλτι. Ο Μεντόσα ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Βάτερμαν να αποκρούει, αλλά τον μεσοεπιθετικό του Παναιτωλικού να παίρνει ξανά την μπάλα στα πόδια του, κάνοντας το 0-1.

Ο ΟΦΗ απείλησε και έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 12′, αλλά η κεφαλιά του Λάμπρου κατέληξε στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και τελικά κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης στο 43′, με τον Βούρο να κάνει την κάθετη και τον Νέιρα να σκοράρει με ωραίο «τσίμπημα» της μπάλας πάνω από τον Μελίσσα. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα, παίρνοντας ξανά το προβάδισμα δύο λεπτά αργότερα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα και κεφαλιά του Κορνέλιους.

Πολύ καλός ο ρυθμός και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΟΦΗ να συνεχίζει να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας. Παρ’ όλα αυτά, ο Παναιτωλικός σκόραρε ξανά στο 53′, με τον Μεντόσα να σεντράρει από τα αριστερά και τον Καρέλη να πλασάρει στην κίνηση για το 1-3. Ο ΟΦΗ ξαναμπήκε στο ματς στο 66′ με τον Νέιρα να σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του γκολ με υπέροχο πλασέ εκτός περιοχής.

Μάλιστα, ο Αργεντίνος του ΟΦΗ έχασε «χρυσή ευκαιρία» για την ισοφάριση στο 82′, όταν ανέλαβε να εκτελέσει πέναλτι που κέρδισε ο Ντουρμισάι από τον Κορνέλιους. Ωστόσο, ο εντυπωσιακός Μελίσσας είχε την απάντηση, αποκρούοντας στην αριστερή του γωνία, με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι, περνώντας κόρνερ. Τελικά, ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, στο 90’+2′, με τον Βέργο να βγαίνει στην αντεπίθεση, να τριπλάρει δις τον Διαμαντή και να πλασάρει εύστοχα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-4!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ