aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠινέδα: «Οι συζητήσεις των ομάδων θα κρίνουν το μέλλον μου, το ωραιότερο πράγμα να παίξω...

Πινέδα: «Οι συζητήσεις των ομάδων θα κρίνουν το μέλλον μου, το ωραιότερο πράγμα να παίξω στο Champions League»

Ο Πινέδα παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή στο Fox Sports της πατρίδας του και μίλησε μεταξύ άλλων για το θέμα της παραμονής του στην ΑΕΚ, που είναι ένα από τα πιο φλέγοντα θέματα αυτή τη στιγμή για την «Ένωση».

Ο 27χρονος Μεξικανός επιθετικός μέσος που αγωνίζεται ως δανεικός στους «κιτρινόμαυρους» από την Θέλτα τόνισε πως το που θα αγωνίζεται του χρόνου είναι θέμα των δύο ομάδω και θα κριθεί από την έκβαση των συζητήσεών του.

«Το ξεκαθάρισα στον Ματίας ότι οι διαδικασίες θα ρυθμιστούν από αυτούς που κάνουν τις διαπραγματεύσεις, εγώ απλά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου μέσα στο γήπεδο. Οπότε αφήνουμε τις συζητήσεις στις ομάδες».

Ακόμη αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη κατάκτηση του νταμπλ, αλλά και στην πιθανότητα να αγωνιστεί του χρόνου με την ΑΕΚ στο Champions League.

«Προς το παρόν απολαμβάνουμε αυτό το στάδιο. Εχω μιλήσει 1000 φορές με τον Ματίας και το έχουμε πει, κατακτήσαμε το νταμπλ στην Τσίβας, θα ήταν ωραίο να το κάνουμε κι εδώ. Το να αγωνιστώ στο Champions League θα είναι το πιο ωραίο πράγμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ