aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠινέδα: «Δεν ξέρω για το μέλλον μου-Τρομερό πάθος ο κόσμος της ΑΕΚ»

Πινέδα: «Δεν ξέρω για το μέλλον μου-Τρομερό πάθος ο κόσμος της ΑΕΚ»

Στο χέρι του ατζέντη του και τις εμπλεκόμενες ομάδες αφήνει το μέλλον του ο Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός μέσος μίλησε σε podcast στην πατρίδα του τονίζοντας πως δεν ξέρει πού θα τον βρει η νέα σεζόν, στην ΑΕΚ, στη Θέλτα ή… αλλού.

«Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τίποτα. Όλοι με ρωτάνε το ίδιο πράγμα. Τι πρόκειται να συμβεί, τι θα κάνω. Το έχω αφήσει στον ατζέντη μου και μεταξύ των συλλόγων. Απολαμβάνω τη σεζόν, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθάω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου», τόνισε ο 27χρονος άσος.

Όσο για την προσαρμογή του, στην Ελλάδα, είπε: «Ήταν δύσκολο γιατί ήρθαμε σε ένα τελείως διαφορετικό μέρος, ενώ και το θέμα της γλώσσας ήταν ένα ζήτημα, αλλά ήταν πολύ σημαντικό που ήμουν με την οικογένειά μου και με τη σύζυγό μου που πάντα με υποστηρίζει σε κάθε κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενος, είχαμε μια πολύ καλή σεζόν. Απολαμβάνω την κουλτούρα στην Ελλάδα. Προσαρμοστήκαμε αν και στην αρχή ήταν περίπλοκο λόγω του διαφορετικού φαγητού αλλά και για τα παιδιά λόγω της γλώσσας».
Σε ερώτηση για τον Ματίας Αλμέιδα, ο Πινέδα είχε μόνο εγκώμια να πει: «Είναι ο ίδιος όπως στην Τσίβας. Είναι δουλευταράς, ταπεινός και με πάθος για το ποδόσφαιρο που στο μεταδίδει καθημερινά. Προσπαθεί να δημιουργεί ένα καλό γκρουπ μεταξύ των παικτών».

Σχετικά με το ελληνικό πρωτάθλημα, ο διεθνής άσος σημείωσε: «Το επίπεδο είναι όπως στο Μεξικό. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες που παίζουν και στην Εθνική ομάδα. Υπάρχουν καλές ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι τα ντέρμπι εδώ στα playoffs».

Τέλος, αναφέρθηκε στον κόσμο της ΑΕΚ. «Έχουν ένα τρομερό πάθος που στο μεταφέρουν. Σε αγκαλιάζουν μετά από ένα παιχνίδι που έχει πάει καλά όταν σε βλέπουν στον δρόμο, φωνάζουν “μόνο ΑΕΚ”, η αδρεναλίνη ανεβαίνει, συνδέεσαι μαζί τους. Είναι μια καλή εμπειρία σε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, δυνατό, που παίζεται με πάθος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ