aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Πιέζει ο Κατελάρης, συνεδριάζει η Ομόνοια και αποφασίζει»

«Πιέζει ο Κατελάρης, συνεδριάζει η Ομόνοια και αποφασίζει»

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Φάνος Κατελάρης σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sports24.gr». Ωστόσο, νέο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «to10.gr» παραθέτει επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟ για τον παίκτη της Ομόνοιας, καθώς αναφέρει πως το Δ.Σ. των πρασίνων συνεδριάζει αυτή την ώρα ώστε να πάρει απόφαση για το μέλλον του Κύπριου διεθνή.

Υπενθυμίζουμε πως ο Κατελάρης έχει απορρίψει δύο προτάσεις για επέκταση συνεργασίας από την ομάδα της πρωτεύουσας. Τέλος, να αναφέρουμε πως στη συνεδρία, το Δ.Σ έχει ως πρώτο μέλημα να συζήτησει την μετακίνηση της ομάδας στο Μακάρειο.

Διαβάστε επίσης: «Θέλει Κατελάρη ο Νταμπίζας, πρόσφορο έδαφος συνεργασίας»

Αυτούσιο το σχετικό απόσπασμα:

«Οι εξελίξεις στην κυπριακή ομάδα φαίνεται να είναι… καταιγιστικές για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες του 10.gr από την Κύπρο, σε λίγες ώρες το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας θα συνεδριάσει εκτάκτως με βασικό θέμα συζήτησης την πρόταση του Παναθηναϊκού για τον ποδοσφαιριστή. Την ίδια ώρα, ο παίκτης φέρεται να πιέζει ώστε να δεχτεί η Ομόνοια την πρόταση του Παναθηναϊκού. Ο Κατελάρης βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Κύπρου και περιμένει τις εξελίξεις.

Ο εν λόγω παίκτης είναι γνωστός στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, λόγω της συνύπαρξής τους στην Ομόνοια. Ο Κατελάρης έχει ύψος 1.85μ. και μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ, μέσος αλλά και σέντερ μπακ, όποτε χρειαστεί.

Φέτος κατέγραψε 11 συμμετοχές με την Ομόνοια, σκοράροντας ένα γκολ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ