aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠιέζει για Αραούχο και Λε Ταλέκ η ΑΕΚ Αθηνών

Πιέζει για Αραούχο και Λε Ταλέκ η ΑΕΚ Αθηνών

Η εμφάνιση της ΑΕΚ στο φιλικό με τη Φέγενορντ (3-1) έκανε ακόμη πιο έκδηλη την ανάγκη άμεσης ενίσχυσης. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν θέλουν να χάσουν άλλο χρόνο, γι’ αυτό και εντείνουν τις πιέσεις τους προς Λας Πάλμας για τον Σέρχιο Αραούχο, αλλά και προς τον Νταμιάν Λε Ταλέκ.

Με την ισπανική ομάδα οι επαφές είναι σε πλήρη εξέλιξη. Η «Ένωση» προσφέρει ένα ποσό 1 εκατ. ευρώ, που μπορεί να αυξηθεί με κάποια μπόνους που προβλέπονται. Η ισπανική ομάδα, που είναι σε δεινή οικονομική κατάσταση, προσπαθεί να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίζεται πιο διαλλακτική από ποτέ. Ο ίδιος ο Αργεντινός φορ θέλει σαν τρελός να επιστρέψει και στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως το θέμα θα έχει αίσια έκβαση.

Στο μεταξύ, η «Ένωση» αναμένει την απάντηση του Νταμιάν Λε Ταλέκ στην πρόταση που του έκανε για 2+1 χρόνια. Με τον Γάλλο αμυντικό μέσο ανέλαβε να έρθει σε επικοινωνία ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, προκειμένου να τον «ψήσει» να απαντήσει θετικά. Οι δυο τους είχαν άριστη συνεργασία στον Ερυθρό Αστέρα και ο Σέρβος τεχνικός θέλησε να πείσει τον 31χρονο άσο. Ο Λε Ταλέκ δεν έχει βρει πρόταση από τη Ρωσία, όπου θα ήθελε να επιστρέψει χάριν της Ρωσίδας συζύγου του και αυτό λειτουργεί προς όφελος της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ