aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πέθανε ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Κοντομηνά σε ηλικία 83 ετών. Ο Έλληνας επιχειρηματίας νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε ιδιωτικό νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Την είδηση μετέδωσε στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Πέμπτης. “Θέλω να μεταδώσω μία είδηση που μου μετέφερε η ανιψιά του Δημήτρη Κοντομηνά. Δυστυχώς, έχασε τη μάχη για τη ζωή. Έχει φύγει από τη ζωή, μου έστειλε μήνυμα η ανιψιά του, με την οποία συνδεόμαστε φιλικά”, είπε η παρουσιάστρια του Alpha.

Γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1939 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Βηρυττού. Αρχικά εργάστηκε ως ασφαλιστής στην American Life (ALICO), ενώ το 1969 ίδρυσε μαζί με τον Αλέξανδρο Ταμπουρά την ασφαλιστική εταιρία Interamerican. Ήταν πατέρας μίας κόρης και είχε δύο εγγόνια.

Είχε δραστηριότητα στο χώρο των ασφαλειών, της τηλεόρασης (υπήρξε ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Alpha), των αιθουσών κινηματογράφου και του λιανικού εμπορίου, ενώ από το 1998 έως το 2001 αποτέλεσε μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης.

Την περίοδο που βρέθηκε στην ηγεσία των “κιτρίνων” προχώρησε σε εντυπωσιακές μεταγραφές, όπως του Μάριου Αγαθοκλέους, του Ντανιέλ Μπατίστα και του Ίλια Ίβιτς, ενώ εκείνο το διάστημα αναδείχθηκε κι από τις Ακαδημίες της ομάδας ο Άγγελος Χαριστέας. Ωστόσο, παρά το γεγονός πως έδωσε σημαντικά ποσά, ο Άρης δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο εκείνη την τριετία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ