aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠεριμένει τον Λινγκρ ο Παναθηναϊκός, στις προτεραιότητες ο αριστερός μπακ

Περιμένει τον Λινγκρ ο Παναθηναϊκός, στις προτεραιότητες ο αριστερός μπακ

Ο Παναθηναϊκός θέλει να προσθέσει ποιότητα, προσωπικότητα και γκολ στη θέση «10», είναι διατεθειμένος να κάνει οικονομική υπέρβαση και η περίπτωση που βρίσκεται εδώ και καιρό στο προσκήνιο είναι αυτή του Όντρεϊ Λινγκρ, χωρίς να σημαίνει ότι είναι και η μοναδική που έχουν ξεχωρίσει και δουλεύουν στο «πράσινο στρατόπεδο».

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την Σλάβια Πράγας, οι απαιτήσεις των Τσέχων δεν μοιάζουν να αποτελούν εμπόδιο και το ζητούμενο στη διαπραγμάτευση έχει να κάνει με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. O 24χρονος άσος βρίσκεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για τα παιχνίδια με τα Φερόε και το Μαυροβούνιο στις 17 και τις 20 του μήνα αντίστοιχα.

Όπως αναφέρουν στη Τσεχία, σε αυτή την φάση δεν δείχνει έτοιμος να πάρει αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας του μακριά από την Σλάβια και καθυστερεί τις εξελίξεις. Επί της ουσίας έχει ζητήσει χρόνο κι αυτό μεταθέτει τα όποια νεότερα στην υπόθεσή του.

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε πως ανεξάρτητα από την πορεία της υγείας του Κρίστιαν Γκάνεα, ο οποίος αναμένει τα αποτελέσματα του τελευταίου κύκλου των εξετάσεων μετά τις επιπλοκές από τον Covid19, o Παναθηναϊκός έχει ως βασική του προτεραιότητα την απόκτηση κι ενός αριστερού μπακ, ο οποίος μαζί με τον Χουάνκαρ θα συνθέσει το δίδυμο στη θέση αυτή ενόψει της νέας σεζόν.

Στο «τριφύλλι» ορθά έκριναν πως δεν μπορούν να ρισκάρουν περιμένοντας την κατάσταση του Ρουμάνου μπακ ενόψει των προκριματικών του Champions League και θέλουν μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας να έχουν κλείσει το κενό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ