aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠεριμένει πρώτα να αδειάσει για να... γεμίσει ο ΠΑΟΚ

Περιμένει πρώτα να αδειάσει για να… γεμίσει ο ΠΑΟΚ

Να «ξεφορτωθεί» υψηλά συμβόλαια ποδοσφαιριστών που δεν τον έχουν… ικανοποιήσει με την απόδοσή τους θέλει ο ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από την Λέφσκι Σόφιας. Οι Θεσσαλονικείς ωστόσο είναι αναγκασμένοι να περιμένουν τις αποχωρήσεις για να προχωρήσουν στις κινήσεις που θέλουν (χαφ, 10ρι, φορ), με το ένα να επηρεάζει άμεσα το άλλο.

Αυτός που κάνει την αρχή πάντως είναι ο Λούκας Τέιλορ, με τον Βραζιλιάνο να επιστρέφει στην Ουκρανία. Η ελληνική ομάδα τα έχει βρει σε όλα με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για τον δανεισμό του παίκτη, ενώ υπάρχει οψιόν αγοράς στα 350.000 ευρώ, που θα ενεργοποιηθεί αυτόματα αν πιάσει το 50% των συμμετοχών.

Στα αγωνιστικά, ο Ραζβάν Λουτσέκσου μπορεί να υπολογίζει στους Ομάρ Ελ Καντουρί και Χάρη Τσιγγάρα για την πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό, μιας και αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα. Με τον Βιτάλ δεν υπάρχει κάτι, ενώ τα όσα ακούστηκαν από Βουλγαρία για τους δύο παίκτες της Λέφσκι, δεν έχουν μεγάλη βάση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ