aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Περιμένει αντίδραση ο Μαρτίνς

Θέλει να δει… άλλο Ολυμπιακό ο Μαρτίνς. Η ήττα των Πειραιωτών από τον Παναθηναϊκό και το πρόσωπο το οποίο έδειξαν συνολικά στη Λεωφόρο έχει δεδομένα προκαλέσει προβληματισμό. Γενικότερα, αλλά και στον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος έχει τη στήριξη του συλλόγου.

Ο 52χρονος τεχνικός ψάχνει τρόπο ώστε να αλλάξει η εικόνα των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι κινούνται στη μετριότητα εδώ και αρκετό καιρό είναι η αλήθεια. Αναζητά λύσεις και προσπαθεί να ταρακουνήσει τους παίκτες του ενόψει Τούμπας, αλλά και της τελικής ευθείας στη σεζόν.

Μπορεί ο ίδιος να αποτέλεσε «ασπίδα» για την ομάδα στην τοποθέτηση την οποία έκανε μετά το φινάλε στο ντέρμπι, αναλαμβάνοντας την ευθύνη, αλλά είναι σίγουρο ότι έχει παράπονα από ποδοσφαιριστές. Περιμένοντας να βγουν μπροστά ώστε να ξεμπλοκάρει ο Ολυμπιακός.

Πιθανόν, με τις επιλογές τις οποίες θα κάνει την Πέμπτη στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο να φανεί το σκεπτικό του Μαρτίνς πάνω σε αυτό το πρίσμα. Άλλωστε, δεν έχει διστάσει να… παρκάρει παίκτες στο πρόσφατο παρελθόν, όπως οι Ονιεκούρου, Κούντε και Λόπες, στους οποίους στήριξε πολλά στο ξεκίνημα της σεζόν. Κοντός ψαλμός αλληλούια…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ