aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠάτησε τον ΠΑΣ με ηγέτη τον Ριέρα και φουλάρει για playoffs ο Αστέρας!

Πάτησε τον ΠΑΣ με ηγέτη τον Ριέρα και φουλάρει για playoffs ο Αστέρας!

Έλαμψε ξανά ο Αστέρας! Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς πάτησε τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0), έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντριάν Ριέρα που σκόραρε δις στο πρώτο μέρος (3’, 36’) και «καθάρισε» για λογαριασμό των Αρκάδων.

Πέμπτη διαδοχική νίκη (με μηδέν παθητικό) για τον Αστέρα Τρίπολης, που ανέβηκε προσωρινά στην τέταρτη θέση και πήρε το πάνω χέρι για να μπει στα playoffs, έχοντας ακόμη έξι αγώνες να δώσει!

Αγνώριστος ο ΠΑΣ, είχε την φλύαρη κατοχή της μπάλας στο δεύτερο μέρος και ελάχιστες καλές στιγμές προς την εστία του Τσιφτσή.
Με την Λαμία εκτός έδρας παίζει την επόμενη αγωνιστική ο Αστέρας, ενώ ο ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Το ματς

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με τον Αντριάν Ριέρα μόλις στο 3ο λεπτό να ανοίγει το σκορ με την μπάλα να κοντράρει και στον Καραχάλιο, αλλά να καταλήγει τελικά στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα οι Αρκάδες είχαν πάρει τα πάνω τους, ενώ από το 15’ και μετά ανέβασε ρυθμούς και ο ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο όσες ευκαιρίες είχε δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ, με τον Αντώνη Τσιφτσή να καθαρίζει για τους γηπεδούχους.
Στο 36’ ο Ριέρα ξαναχτύπησε και με ωραίο σουτ έκανε το 2-0, με τον ΠΑΣ να έχει μια καλή ευκαιρία να μειώσει στο 39’ όταν ο Τσιφτσής έδιωξε το σουτ του Μορέιρα. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να πηγαίνει στα αποδυτήρια με ισχυρό προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε πιο δυνατά, είχε τον έλεγχο, με τον Σάλιακα να προσπαθεί με τις σέντρες και τα γεμίσματά του να «φτιάξει» τους συμπαίκτες του και να απειλήσει την εστία του Τσιφτσή, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα κρατούσε καθαρή την εστία του.

Στο 72’ η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά είχε μια μεγάλη ευκαιρία να μειώσει ύστερα από εκτέλεση φάουλ, ξανά του Σάλιακα, αλλά ο Βαλιέντε με κεφαλιά απομάκρυνε. Από εκεί και πέρα το ματς ήταν σχετικά ισορροπημένο, με τους Αρκάδες να κρατάνε τη νίκη τους μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, η οποία τους ανέβασε προσωρινά στην 4η θέση της βαθμολογίας!

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Αλβαρες, Βαλιέντε (93′ Κανελλόπουλος), Σανταφέ (46′ Ιγκλέσιας), Σίτο (60′ Κρέσπι), Ριέρα (74′ Τίλικα), Μπαράλες, Σόνι (74′ Καπίγια)

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν (80′ Ποζνάσκι), Οικονομόπουλος (46′ Μπρένερ), Καραχάλιος (80′ Μίνα), Στάνκο (46′ Λώλης), Λιάσος, Μέντες, Περέα (80′ Παντελάκης)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ