aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Γκρέι, στην τελική ευθεία η μεταγραφή του στον Άρη

«Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Γκρέι, στην τελική ευθεία η μεταγραφή του στον Άρη

Υπό την αποθέωση φίλων του Άρη έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Αντρέ Γκρέι, για να υπογράψει στους Θεσσαλονικείς με τους οποίους είχε έρθει από τα μέσα της εβδομάδας σε προφορική συμφωνία.

Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Γουότφορντ και αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους «κίτρινους», αφίχθη με μικρή καθυστέρηση στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Αυτό όμως δεν φαίνεται πως του χάλασε τη διάθεση και έδειξε χαρούμενος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του. Στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους, ο διεθνής άσος υποστήριξε πως σύντομα θα είναι έτοιμος.

Ο 31χρονος φορ αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το διετούς διάρκειας συμβόλαιό του.

Από τη στιγμή που όλα πάνε καλά, ο παίκτης θα αναχωρήσει εκ νέου για την Αυστρία, όπου η ομάδα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, η «κίτρινη» ΠΑΕ προανήγγειλε τη μεταγραφή του Γκρέι, δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία με τον αριθμό 9 και από κάτω υπάρχουν πολλά σχόλια από τους οπαδούς του Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ