aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠάτησε γκάζι για Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός

Πάτησε γκάζι για Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός

Η αναγκαιότητα απόκτησης κεντρικού χαφ «αναγκάζει» τον Παναθηναϊκό να φουλάρει για την άμεση απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο 23χρονος άσος είναι η Νο1 επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη για τη μεσαία γραμμή, αφού πληροί όλες τις προδιαγραφές που θέτει ο τεχνικός των «πράσινων»: Eίναι ταχυδυναμικός, ομαδικός και φιλόδοξος και έχει ισορροπία στα αμυντικά και δημιουργικά του καθήκοντα.

Συν τοις άλλοις, είναι και Έλληνας. Και ως γνωστόν, ο Ουζουνίδης σκοπεύει να τονώσει το ελληνικό στοιχείο στον Παναθηναϊκό.

Τις τελευταίες ημέρες είναι σε πλήρη εξέλιξη οι επαφές μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Αστέρα Τρίπολης για το συγκεκριμένο deal. Και όλα δείχνουν ότι αν γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις θα μπορέσει να βρεθεί η χρυσή τομή, παρότι από την Τρίπολη διεμήνυαν εξαρχής ότι ο Κουρμπέλης κοστολογείται με τουλάχιστον 1 εκατομμύριο!

Καθοριστικό ρόλο στην ιστορία παίζει ο ίδιος ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος θέλει πολύ να κάνει το άλμα στην καριέρα του και να παίξει σε μία μεγάλη ομάδα και θεωρεί ότι αυτό είναι το ιδανικό τάιμινγκ για να πραγματοποιήσει τον στόχο του.

Είναι ξεκάθαρο ότι η διοίκηση Αλαφούζου θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να υλοποιήσει την πρώτη και βασική εισήγηση του νέου προπονητή της ομάδας. Και υπάρχει η πίστη ότι η μεταγραφή θα γίνει, αφού τις τελευταίες ημέρες οι «πράσινοι» έχουν πατήσει γκάζι για να κλείσουν θετικά το εν λόγω ζήτημα.

Ο Ουζουνίδης θέλει να έχει τον Κουρμπέλη στη διάθεσή του στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, αφού ο Ζέκα είναι τιμωρημένος, ο Λεντέσμα και οι Γουακάσο «φευγάτοι» και οι μοναδικές λύσεις που έχει στο κέντρο είναι οι Λουντ και Ρέις με «υπηρεσιακό» τον Μαρινάκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ