aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠατάει «γκάζι» για δύο παίκτες ο ΠΑΟΚ

Πατάει «γκάζι» για δύο παίκτες ο ΠΑΟΚ

Δεδομένη θεωρείται πλέον η διάθεση που υπάρχει πλέον στον ΠΑΟΚ για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, μετά την συμφωνία με τον Τάισον που θα παρουσιαστεί επίσημα σήμερα από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε για τον επόμενο ενάμιση χρόνο με τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι προανήγγειλαν μέσα από τα social media την ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «Forza» δίνει συνέχεια στα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών σχετικά με το θέμα της απόκτησης ενός σέντερ φορ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» φουλάρει για την απόκτηση ενός επιθετικού, με τον Ολλανδό Γιούρχεν Λοκάντια που παίζει στην Περσέπολις και τον Ιβοριανό Ζαν Φιλίπ Κρασό της Σεντ Ετιέν να είναι δύο από τους υποψήφιους στόχους.

Παράλληλα, το ίδιο ρεπορτάζ κάνει λόγο πως υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνει κίνηση για τη μεταγραφή και ενός ακραίου αμυντικού, ώστε να δοθεί μία επιπλέον λύση στη διάθεση του Λουτσέσκου στη μάχη που έχει η ομάδα στο β’ μισό της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ