aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ: Θα πάρει εκδίκηση για την ήττα στην πρεμιέρα;

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: Θα πάρει εκδίκηση για την ήττα στην πρεμιέρα;

Θα καταφέρει να πάρει εκδίκηση; Ή ο ΠΑΣ Γιάννινα θα μπορέσει να πάρει απέναντι στον ΠΑΟΚ άλλο ένα καλό αποτέλεσμα όπως και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Τούμπα; Η απάντηση θα δοθεί σήμερα.

Στις 17:15 οι Γιαννιώτες υποδέχονται τον Δικέφαλο του Βορρά στους «Ζωσιμάδες» σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον και κίνητρο και για τους δύο.

Ο ΠΑΟΚ ο οποίος προέρχεται από τη νίκη επί της Λαμίας στην προηγούμενη αγωνιστική, έβαλε τέλος σε ένα σερί κακών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα. Έτσι σήμερα θέλει να δώσει συνέχεια στην νίκη αυτή με άλλη μια, αλλά και να πάρει εκδίκηση για την ήττα του 1-0 στην Τούμπα στην πρώτη αγωνιστική της εφετινής σεζόν.

Από την άλλη πλευρά ο γηπεδούχος ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται και εκείνος από μία νίκη, επί του Βόλου με 3-2 σε ένα ματς θρίλερ καταφέρνοντας να πάρει την τέταρτη νίκη του στα πέντε τελευταία του ματς.

Και οι δύο έχουν πολλές και σημαντικές απουσίες. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μίτριτσα, Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Τέιλορ και Ολιβέιρα, ενώ οι γιαννιώτες δεν θα έχουν τους Καραχάλιο και Περέα που είναι τιμωρημένοι.

Οι πιθανές 11άδες:

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν – Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν – Σνάιντερ, Ντομίνγκεθ, Κάργας, Γκαρντάβσκι – Μορέιρα, Μιλιντσεάνου.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Ινγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Λύρατζης – Κούρτιτς, Αουγκούστο, Τσιγγάρας – Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Μουργκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ