aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Για το «δύο στα δύο» και οι δύο

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Για το «δύο στα δύο» και οι δύο

Με ένα παιχνίδι συνεχίζεται η 2η αγωνιστική της Super League 1, μετά το 1-0 του Ιωνικού επί του Άρη στη Νίκαια που άνοιξε την αυλαία στο πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός μετά το 4-0 κόντρα στον Απόλλωνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα και νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα.

Το αποψινό παιχνίδι αποτελεί και μία πρόκληση για τους παίκτες του «τριφυλλιού», αφού την περσινή σεζόν σε διάστημα 17 ημερών (!) είχαν χάσει τρεις φορές από τους Ηπειρώτες. Παράλληλα, η τελευταία «πράσινη» επικράτηση (0-3) ήταν στις 14 Φεβρουαρίου 2016 (26’ σουτ Βλαχοδήμος, 81’ κεφαλιά Μπεργκ, 90’ σουτ Μπεργκ, ενώ είχε αποβληθεί από το 40’ ο Ζέκα).

Ο ΠΑΣ, από τη μεριά του, έχει κερδίσει και τα πέντε τελευταία παιχνίδια, που υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό, με τα τρία από αυτά τρία να είναι για το πρωτάθλημα.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Οι γηπεδούχοι θα ξεκινήσουν με τον Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια, ενώ μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σάλιακα, Εραμούσπε, Κάργα και Πίιρσμαν. Στα χαφ θα παίξουν οι Ντομίνγκεθ, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Καραχάλιο, Περέρα και Κόντε.

Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με τον Διούδη μπροστά από την εστία, με την αμυντική τετράδα να αποτελείται από τους Κώτσιρα, Βέλεθ, Πούγγουρα και Χουάνκαρ. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Πέρεθ και Μαουρίσιο, ο Χατζηγιοβάνης και ο Βιτάλ θα είναι στα άκρα. Σε ελεύθερο ρόλο θα παίξει ο Λούντκβιστ και μοναδικό προωθημένος ο Καρλίτος.

Διαιτητής

Την αναμέτρηση ΠΑΣ – Παναθηναϊκός ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), με βοηθούς τους κ.κ. Μεϊντάνα (Αχαΐας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής) και τέταρτο τον κ. Γρατσάνη (Τρικάλων). Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Τζήλος (Λάρισας) και Καραντώνης (Ημαθίας).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ