aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠάρτι με τριάρα του Βόλου και «2 στα 2»

Πάρτι με τριάρα του Βόλου και «2 στα 2»

Με το… πόδι στο γκάζι συνεχίζει ο Βόλος στη σεζόν, καθώς η ομάδα μετά το 2-1 της πρεμιέρας επί της Λαμίας κέρδισε σήμερα (19/9) με 3-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και παραμένει στην κορυφή με το απόλυτο (2χ2). Την ίδια στιγμή οι φιλοξενούμενοι έχουν πλέον χάσει και τα 2 πρώτα ματς χρονιάς, με 7 τέρματα παθητικό.

Για τους γηπεδούχους ντεμπουτάρισε ο Μπρούνο Αλβες, καθώς ο 39χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν στο αρχικό τους σχήμα. Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Πετράκης είχε τον Βέρχουλστ κάτω από τα γκολπόστ, τους Ντεντάκη, Λισγάρα, Αλβες, Τουτουαρίμα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τον Κάστρο στο «6», τους Παπαγεωργίου, Σλίβκα εσωτερικούς, τους Παμλίδη, Σαχλί στα άκρα και τον Ντάουντα στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ από την πλευρά του ξεκίνησε με τον Κλέιμαν στο τέρμα, τους Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τον Τσοκάνη στο «6», τους Φερνάντες, Μπαρτόλο στον άξονα πιο μπροστά του, τους Ρεγκατέν, Ροσέρο μεσοεπιθετικούς και Φαν Βέερτ φορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ