aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαρών και ο Αλεξανδρόπουλος στον Παναθηναϊκό εν όψει Σλάβια!

Παρών και ο Αλεξανδρόπουλος στον Παναθηναϊκό εν όψει Σλάβια!

Χαμόγελα από τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο να προπονείται κανονικά και ως εκ τούτου υπολογίζεται για το ματς της Πέμπτης κόντρα στη Σλάβια Πράγας.

Ο νεαρός χαφ ταλαιπωρούνταν από ίωση και μάλιστα για αυτόν τον λόγο έχασε την αναμέτρηση της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στους Τσέχους, ενώ μέχρι και χθες ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ωστόσο, σήμερα ακολούθησε το πρόγραμμα των υπόλοιπων συμπαικτών του και μάλιστα είναι ενδεικτικό του πόσο σημαντική είναι η επιστροφή του που αυτομάτως θέτει υποψηφιότητα για να συμπεριληφθεί στην ενδεκάδα του αγώνα της Πέμπτης.

Τις επόμενες μέρες θα φανούν ακόμα περισσότερα για τις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχετικά με τους εκλεκτούς του για το δεύτερο αγώνα κόντρα στη Σλάβια, στον οποίο το «τριφύλλι» καλείται να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου ματς. Εξάλλου, Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ