aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Παρέμβαση Μητσοτάκη για τη διαιτησία - Μίλησε με Τσέφεριν για elite διαιτητές»

«Παρέμβαση Μητσοτάκη για τη διαιτησία – Μίλησε με Τσέφεριν για elite διαιτητές»

Στα πιο ψηλά κλιμάκια φέρεται να έχει φτάσει το πρόβλημα της ελληνικής διαιτησίας και την επιλογή διαιτητών για τα σημαντικά παιχνίδια των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».

Συγκεκριμένα, στη στήλη «Στίγμα» του Γιώργου Παπαχρήστου μεταφέρεται η πληροφορία ότι ο πρωθυπουργός μετά το τεταμένο κλίμα των τελευταίων ημερών «αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα». Έτσι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν μεταφέροντας του το κλίμα και το μέγεθος του προβλήματος σχετικά με τη διαιτησία επισημαίνοντας του τον κίνδυνο «να τιναχθεί στον αέρα» το πρωτάθλημα.

Ο πρωθυπουργός φέρεται με βάση τα όσα μεταφέρει το δημοσίευμα πως ζήτησε από τον Τσέφεριν να μεσολαβήσει για να υπάρχουν διαιτητές elite κατηγορίας για τα κρίσιμα παιχνιδία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η στήλη, ο πρόεδρος της UEFA, «αναγνώρισε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί ειδικά μετά τις τελευταίες διαιτησίες ξένων διαιτητών και δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο αίτημα το οποίο αποτελεί ομόθυμο αίτημα του υγιούς τμήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ