aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Παράθυρο» για προσθήκη στον Παναθηναϊκό

«Παράθυρο» για προσθήκη στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε και με τις ανακοινώσεις την υπόθεση Σεμπαστιάν Παλάσιος, αλλά ίσως όχι και τις μεταγραφές του. Οι «πράσινοι» παρότι δεν το… βροντοφωνάζουν έχουν τα μάτια τους στην αγορά για κάποια αξιόλογη περίπτωση παίκτη που θα εγκρίνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ονόματα όπως των Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, Γκάρι Ροντρίγκες και Κυριάκου Παπαδόπουλου γράφτηκε πως απασχολούν, αλλά αυτό που προκύπτει είναι ότι απλώς έχουν προταθεί από τους εκπροσώπους τους ως ελεύθεροι. Ο Σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν θα έλεγε όχι σε μία ακόμη καλή λύση εξτρέμ, όπως και για έναν αριστεροπόδαρο αμυντικό που θα μπορεί να δώσει λύσεις τόσο ως στόπερ όσο και ως μπακ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την όποια κίνηση γίνει ως τις 17 Σεπτεμβρίου, όταν και λήγει η προθεσμία για την απόκτηση ελεύθερων παικτών, είναι να πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δεν θα προέρχεται από πολύμηνη απραξία και θα χρειαστεί καιρό για να είναι σε θέση να προσφέρει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ