aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαράσταση πρωταθλητή από τον ΠΑΟΚ, και σε πέντε-έξι εβδομάδες…

Παράσταση πρωταθλητή από τον ΠΑΟΚ, και σε πέντε-έξι εβδομάδες…

Απόλυτα προσηλωμένος στον στόχο του, που ήταν να πάρει τη νίκη για να πλησιάζει ακόμα περισσότερο στον στόχο του με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μάλιστα ως αήττητος, εμφανίστηκε από την αρχή ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» μπήκε φούρια στον αγωνιστικό χώρο, όπως, άλλωστε έκανε στα μεγάλα ματς που είχε το τελευταίο διάστημα, σκοράροντας, μάλιστα σε εκείνα με το «καλημέρα».

Πίεσε πολύ από την αρχή, είχε συντριπτικά υπέρ του την κατοχή της μπάλας, στρίμωξε στην περιοχή του τον αντίπαλο, δημιουργώντας τις συνθήκες για ένα γρήγορο 1-0, αλλά τα χαλούσε στην τελική πάσα και προσπάθεια σε ένα σημαντικό κομμάτι του πρώτου μέρους. Ωστόσο, ο Ατρόμητος, που έπαιξε αρκετά πίσω στο πρώτο μέρος, ήταν αυτός που είχε, πάντως, την πρώτη καλή στιγμή στο ματς. Ποντάροντας στο δυνατό του σημείο. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε γλυκά το φάουλ στο 7’ και βρήκε τον Μάντσον που με πλασέ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το τέρμα του Πασχαλάκη.

Στο ίδιο τέμπο συνέχισε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και λίγο έλειψε να ανοίξει ο δρόμος προς τη νίκη στο 15ο λεπτό. Ο Κατράνης ανέτρεψε τον Άκπομ μέσα στην περιοχή, αλλά ο Βιεϊρίνια παρότι εκτέλεσε καλά το πέναλτι, δεν νίκησε τον Θεοδωράκη που έκανε εξαιρετική επέμβαση. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να κυκλοφορεί καλά την μπάλα, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει μέσα από το… κουτί και ο Ατρόμητος προσπαθούσε να «χτυπήσει» στην κόντρα επίθεση, με τον Ενσικουλού να χάνει καλή ευκαιρία (με κακό τελείωμα) στο 33’.

Το νερό μπήκε στ’ αυλάκι στο 39’, όταν ο Βιεϊρίνια είδε το κενό στην αντίπαλη άμυνα και έκανε μπαλιά ακριβείας για τον Ολιβέιρα που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Όπως έκανε και ο Μπίσεσβαρ στις καθυστερήσεις από την άσπρη βούλα μετά την πτώση του Άκπομ σε επαφή με τον Μάντσον, σε μια απόφαση του Αζέρου διαιτητή που χωράει συζήτηση.

Ο Κάναντι προσπάθησε να τονώσει επιθετικά την ομάδα του με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, γνωρίζοντας ότι δεν έχει και πολλές λύσεις, αφού οι Περιστεριώτες είχαν αρκετές (και σημαντικές) απουσίες. Ουσιαστικά, όμως δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι θετικό ο Ατρόμητος στο β’ ημίχρονου. Απείλησε ελάχιστα και κυρίως στο πρώτο μισό του δεύτερου μέρους και ουσιαστικά σε αυτό το κομμάτι διατηρήθηκε κάπως «ζεστό» το ενδιαφέρον.

Αφού κι ο Άκπομ κλώτσησε μεγάλη ευκαιρία (53’), έχοντας την εστία στο πιάτο.

Στα… καπάκια, έγινε μια από τις τελευταίες προσπάθειες του Ατρομήτου για να μπει στο παιχνίδι, με τον Ενσικουλού να μονομαχεί στην περιοχή με τον Κρέσπο και ο Μπρούνο να επωφελείται της φάσης αρχικά, αλλά να αστοχεί στη συνέχεια.

Κάπου εκεί οι δύο ομάδες αποδέχθηκαν τη μοίρα τους και έριξαν κατακόρυφα στροφές. Ο επίλογος της αναμέτρησης γράφτηκε ουσιαστικά στο 82’, όταν ο Θεοδωράκης βγήκε πολύ μακριά από την εστία του για να σταματήσει τον Μπίσεσβαρ, που έδρασε άμεσα και έδωσε στο πιάτο το 3-0 στον Σφιντέρσκι, που… φύσηξε την μπάλα στα δίχτυα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ