Παράπονα Ολυμπιακού για τις μικρές Εθνικές: «Γίνεται επιλεκτική μεταχείριση»

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στον Ολυμπιακό για τις κλήσεις στις μικρές εθνικές ομάδες, αφού θεωρούν πως υπάρχει σκοπιμότητα που αδικεί τους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές...

Για επιλεκτική μεταχείριση εις βάρος των παικτών του Ολυμπιακού στις μικρές Εθνικές ομάδες κάνουν λόγο άνθρωποι του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει ο «Κόκκινος πρωταθλητής».

«Έχουμε σοβαρό ζήτημα με τις Εθνικές ομάδες των Κ19, Κ17 και Κ15. Θεωρούμε πως γίνεται επιλεκτική μεταχείριση. Είναι χαρακτηριστικό πως αποκτήσαμε 15 παίκτες που έπαιζαν στις Εθνικές τους και από την στιγμή που πήραν μεταγραφή στον Ολυμπιακό κλήθηκαν μόλις οι τρεις», σχολιάζουν άνθρωποι της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και συνεχίζουν:

«Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Ντότη, ο οποίος ήταν καθοριστικός και ο MVP στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του Ολυμπιακού στην Κ17. Και όμως φαίνεται πως δεν έχει… θέση στην Εθνική ομάδα. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μένος κατά της ομάδας μας. Ποιος είναι ο σκοπός τους; Να μειωθεί η περιουσιακή αξία των παικτών του Ολυμπιακού και να αναδειχτεί αυτή των ποδοσφαιριστών άλλων ομάδων και κυρίως του ΠΑΟΚ».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗSport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ