aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαραδόθηκε στις αρχές ο 25χρονος καταζητούμενος για τη δολοφονία του Άλκη!

Παραδόθηκε στις αρχές ο 25χρονος καταζητούμενος για τη δολοφονία του Άλκη!

Παραδόθηκε λίγο μετά τις 14:00 στη διεύθυνση ασφάλειας Θεσσαλονίκης ο ένας εκ των δύο εναπομείναντων καταζητούμενων από τις αρχές για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Πρόκειται για τον 25χρονο Έλληνα που σχετίζεται με σύνδεσμο φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Σύμφωνα με τις αρχές όλες αυτές τις ημέρες βρισκόταν τελικά στη Θεσσαλονίκη. Είναι το δέκατο άτομο που βρίσκεται ενώπιον των διωκτικών αρχών για την δολοφονία του Άλκη.

O «Αθηναίος» όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν, έχει λευκό ποινικό μητρώο, καθώς δεν έχει συλληφθεί ποτέ, ούτε καν προσαχθεί και αμέσως μετά το φονικό σκηνικό στου Χαριλάου, εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν πραγματοποιήσει πολλές έρευνες για τον εντοπισμό του 25χρονου στην Αθήνα. Μάλιστα, είχαν γίνει έφοδοι σε χώρους όπου θα μπορούσε να βρίσκεται, ενώ δεν ήταν τυχαία και η έρευνα που είχε γίνει προ ημερών σε σύνδεσμο στην Ομόνοια.

Απομένει ο 23χρονος που έχει διαφύγει στην Αλβανία και για τον οποίο κινούνται οι διαδικασίες για την μετατροπή του εντάλματος σύλληψής του σε διεθνές. Παράλληλα η χώρα μας θα υποβάλει στην Αλβανία αίτημα για την έκδοσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ