aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΟΚ: Τετ-α-τετ Λουτσέσκου με Λούκας Τέιλορ

ΠΑΟΚ: Τετ-α-τετ Λουτσέσκου με Λούκας Τέιλορ

Ο Λούκας Τέιλορ είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε στη νέα θητεία του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Τούμπα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός εισηγήθηκε θετικά για την απόκτηση του και όπως συνηθίζει να κάνει με όλους τους ποδοσφαιριστές του θέλει να γνωρίσει καλύτερα τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Έτσι βρέθηκε μαζί του στην διάρκεια της σημερινής (02/07) προπόνησης και οι δύο τους τα είπαν για αρκετή ώρα και για το ρόλο του στην ομάδα αλλά και για τις πρώτες του ημέρες στην Θεσσαλονίκη, όπως αποτύπωσε και ο φωτογραφικός φακός του Δικεφάλου.

Αν πάντως υπάρχει κάτι χαρακτηριστικό μέχρι τώρα στην προετοιμασία είναι η θέληση του Ρουμάνου τεχνικού να δουλέψει από τις πρώτες προπονήσεις τακτική με τους παίκτες του.

Έτσι οι προπονήσεις γίνονται σε μεγάλο μέρος του με μπάλα με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να επιμένει στην τακτική και να συζητά με τους παίκτες του αυτά που θέλει να κάνουν στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ