aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Τάισον στα «ασπρόμαυρα» με το μυαλό στον Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Τάισον στα «ασπρόμαυρα» με το μυαλό στον Παναθηναϊκό

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα (0-0) με τον ΟΦΗ, ξεκαθάρισε ότι υπολογίζει στην παρουσία του Τάισον Μπαρσέλος Φρέντα για την πρώτη παρτίδα απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός το πρωί της Κυριακής (15/1) προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα και λογικά θα είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, το βράδυ της Τετάρτης (18/1-20:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Με νέο πρόσωπο τον Τάισον, που προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ομάδα, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας (18.01, 20:30).

Λίγες ώρες μόνο μετά το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, παίκτες και τεχνικό επιτελείο ξεκίνησαν δουλειά για την επόμενη πρόκληση. Το ραντεβού δόθηκε στη Νέα Μεσημβρία. Όσοι παίκτες βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στους Κρητικούς έκαναν αποθεραπεία στην πισίνα και το γυμναστήριο.

Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι κατοχής, ασκήσεις τακτικής που αφορούσαν την πίεση και τις μεταβάσεις και τελικό παιχνίδι στο φινάλε.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Φιλίπε Σοάρες και Μάριος Τσαούσης έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Νίκολας Κουαλιάτα βγήκε για τρέξιμο, ο Τόμας Μουργκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Τη Δευτέρα (16.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ