aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΟΚ: Οίδημα ο Ίνγκασον, «χλωμός» για Άρη - Μπήκε ο Φιλίπε Σοάρες

ΠΑΟΚ: Οίδημα ο Ίνγκασον, «χλωμός» για Άρη – Μπήκε ο Φιλίπε Σοάρες

«Στροφή» στα Playoffs έκανε από σήμερα (14/03) ο ΠΑΟΚ, ξεκινώντας την προετοιμασία του για τον Άρη και το εκτός έδρας ντέρμπι στην πρώτη αγωνιστική.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε πως έχει ένα οίδημα στη δεξιά γάμπα. Με τον Ισλανδό στόπερ να ξεκινάει θεραπεία και την κατάστασή του να αξιολογείται καθημερινά, αλλά να είναι αμφίβολος για το «Κλεάνθης Βικελίδης»!

Αντιθέτως, ο Φιλίπε Σοάρες προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και θα είναι διαθέσιμος για τον Ραζβάν Λουτσέσκου Θεραπεία έκανε κι ο Ίβαν Νάσμπεργκ, ενώ ατομικά δούλεψαν οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Λευτέρης Λύρατζης.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο πάνω στον τομέα της τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και δίτερμα.

Την Τετάρτη (15/03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11 το πρωί στη Νέα Μεσημβρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ