aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΟΚ: Ο Κρέσπο, τα σενάρια, τα αρνητικό σερί και ο Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ: Ο Κρέσπο, τα σενάρια, τα αρνητικό σερί και ο Ολυμπιακός

Μπορεί ο μεγάλος στόχος να είναι πλέον το Κύπελλο, όμως στον ΠΑΟΚ ξέρουν ότι αυτό αργεί και πρέπει μέχρι τότε να κρατήσουν ένα καλό επίπεδο για να μπορέσουν να είναι έτοιμοι. Πάντως το ματς με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί δεν θα είναι εύκολο, αφού οι Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Ζαμπά και Αογκούστο είναι… στον αέρα λόγω τραυματισμών.

Η εικόνα των «ασπρόμαυρων» το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα δεν είναι καλή, με την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια να κάνει την εμφάνισή της. Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς μετρούν επτά σερί ματς χωρίς νίκη, ενώ αν δεν κερδίσουν τους Πειραιώτες θα ισοφαρίσουν το αρνητικό σερί των οκτώ παιχνιδιών από τη σεζόν 2015-2016!

Με δεδομένο ότι ο Μπότο θέλει να φέρει παίκτες στην ηλικιακή ομάδα 22-26 με σκοπό να πάρουν την ευκαιρία και να ανεβάσουν επίπεδο τον σύλλογο, στον «δικέφαλο του βορρά» είναι κοντά στο να ανανεώσουν τον Κρέσπο, ο οποίος μαζί με τους Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ, θα προσθέσουν μια μεγάλη εμπειρία και ασφάλεια στο ρόστερ με τους αρκετούς νεαρούς.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα σενάρια, ο Τζουάν Σάστρε φέρεται να είναι μια ανάσα από να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Νάσμπεργκ βρίσκεται πολύ κοντά στο να μετακομίσει στην Ελλάδα, ενώ οι Σέρβοι συνεχίζουν να γράφουν για ενδιαφερόν σχετικά με την περίπτωση του 29χρονου τερματοφύλακα, Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ