aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCONFERENCE LEAGUEΠΑΟK: Με την Μαρσέιγ στα προημιτελικά του Conference League!

ΠΑΟK: Με την Μαρσέιγ στα προημιτελικά του Conference League!

Το βράδυ της Πέμπτης με θριαμβευτικό τρόπο ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα (2-1) κι από την Γάνδη και με δύο νίκες… σφράγισε την μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference League.

To απόγευμα της Παρασκευής η κλήρωση της Νιόν έφερε στον δρόμο της ομάδας του Ρασβάν Λουτσέσκου την γαλλική Μαρσέιγ με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στο καυτό «Βελοντρόμ».

Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στις 7 Απριλίου και η ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα (14/4).Κι επειδή πλέον τα όνειρα δεν είναι απαγορευτικά για τους παίκτες, αλλά και τους φίλους του Δικεφάλου του Βορρά, ο τελικός της διοργάνωσης θα γίνει στη National Arena των Τιράνων στις 25 Μαϊου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Μπόντο Γκλιμτ – Ρόμα

Φέγενορντ – Σλάβια Πράγας

Μαρσέιγ- ΠΑΟΚ

Λέστερ – Αϊντχόβεν

Από την ίδια διαδικασία έγιναν γνωστά και τα ζευγάρια για τα ημιτελικά της διοργάνωσης με τον ΠΑΟΚ, εφόσον όλα πάνε καλά και περάσει τους Γάλλους να καλείται να αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού της Φέγενορντ με τη Σλάβια Πράγας, με το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας.

Τα ημιτελικά:
Λέστερ – Αϊντόφεν με την Μπόντο Γκλιμτ – Ρόμα
Φέγενορντ – Σλάβια Πράγας με Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ