aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΟΚ: «Μάχιμος» ο Τάισον, παραμένει εκτός ο Ολιβέιρα για Ιωνικό

ΠΑΟΚ: «Μάχιμος» ο Τάισον, παραμένει εκτός ο Ολιβέιρα για Ιωνικό

Στη… σκιά της τραγωδίας των Τεμπών ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από τη Λαμία στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (05/03) κόντρα στον Ιωνικό στο γήπεδο της Τούμπας.

Η σημερινή (02/03) προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής. Στη συνέχεια οι παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» χωρίστηκαν σε επιθετικούς κι αμυντικούς και δούλεψαν στο κομμάτι των αυτοματισμών. Παράλληλα, στο τελευταία μέρος διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης.

Ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Λευτέρης Λύρατζης, Νέλσον Ολιβέιρα, Νίκολας Κουαλιάτα έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Τέλος ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Την Παρασκευή (03/03) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 11 το πρωί στη Νέα Μεσημβρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ