aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΟΚ - Κοπεγχάγη: Μάχη πρωτιάς στην Τούμπα

ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη: Μάχη πρωτιάς στην Τούμπα

Το «δύο στα δύο» με αντίπαλο την Κοπεγχάγη θέλει να κάνει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τους Δανούς στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική του Europa Conference League (22:00).

Οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται το «τρίποντο» με το οποίο θα αγκαλιάσουν την πρώτη θέση στον 6ο όμιλο και ταυτόχρονα θα αποκτήσουν προβάδισμα για την απευθείας συμμετοχή στους «16» της διοργάνωσης.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο αντιμετωπίζουν με πολύ με πολύ μεγάλη σοβαρότητα την αποψινή αναμέτρηση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει κάνει τη σχετική ανάλυση στους ποδοσφαιριστές του για την αντίπαλο του «Δικεφάλου του Βορρά».

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Κόυρτιτς, Μπίσεσβαρ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί και Σφιντέρσκι.

Κοπεγχάγη (Γενς Θόρουπ): Γιόνσον, Άνκερσεν, Κοτσαλάβα, Μπόιλσεν, Κρίστιανσεν, Λέραγκερ, Στέιτς, Ντικτς, Μπόβινγκ, Μπιέλ, Βιντ.

Διαιτητής

Από την UEFA, ορίστηκε ο Πολωνός, Πάβελ Ρατσκόφσκι, να διευθύνει την αναμέτρηση στην Τούμπα. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ράντοσλαβ Σιέκα και Ανταμ Κούπσικ, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Πολωνός, Πιότρ Λάσικ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ