aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΟΚ: Και το Αμβούργο βλέπει τον Ζαν Λουκ Ντομπέ

ΠΑΟΚ: Και το Αμβούργο βλέπει τον Ζαν Λουκ Ντομπέ

O ΠΑΟΚ απέσυρε το ενδιαφέρον του και έβαλε τέλος στις συζητήσεις με τη Ρεμς για την απόκτηση του Τάσου Δώνη, με τη μορφή δανεισμού, στρέφοντας την προσοχή του στην εξαιρετική περίπτωση του 26χρονου Γάλλου Ζαν Λουκ Ντομπέ της Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Ο Γάλλος αριστερός ακραίος επιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει και να δοκιμάσει εκτός Βελγίου την τύχη του. Οι 15 ασίστ και τα 2 γκολ σε 32 συμμετοχές στο περσινό πρωτάθλημα είναι νούμερα που μπορούν να φέρουν αρκετούς ενδιαφερόμενους στην πόρτα της Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Με εξαίρεση έναν εξάμηνο δανεισμό στην Αμιέν αγωνίστηκε κατά κύριο λόγο στο βελγικό πρωτάθλημα έχοντας περάσει από Σιντ Τρούιντεν, Σταντάρ Λιέγης, Εουπεν και με τη Γάνδη, ενώ το καλοκαίρι του 2020 πήρε μεταγραφή στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, με την οποία έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο.

Με την περίπτωση του Τάσου Δώνη να μπαίνει στο περιθώριο, ο Ζοσέ Μπότο έπρεπε να βάλει νέες προτεραιότητες για να καλύψει ένα μέρος της «φροντ λάιν» του «Δικεφάλου».

Το όνομα του έξι φορές διεθνή με την U20 της Γαλλίας ήρθε στο προσκήνιο, ωστόσο από την αρχή ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ γνώριζε ότι δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Σύμφωνα με τον Βέλγο δημοσιογράφο, Σάσα Ταβολιάρι, ο 26χρονος επιθετικός είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Αμβούργου. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες ο Ντομπέ επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της γερμανικής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ