aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΟΚ και Ίνγκασον συνεχίζουν μαζί και την επόμενη τριετία

ΠΑΟΚ και Ίνγκασον συνεχίζουν μαζί και την επόμενη τριετία

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις οποίες έκαναν λόγο τόσο ο Ζοσέ Μπότο στην συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (14/2), όσο και ο Ίνγκι Ίνγκασον στη σημερινή ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Μίντιλαντ, έχουν συμφωνηθεί και ο Ισλανδός στόπερ θα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ για τη επόμενη τριετία.

Οι δύο πλευρές ήθελαν να συνεχιστεί η συνεργασία τους και η επιθυμία τους θα γίνει πράξη με την υπογραφή του νέου συμβολαίου που θα γίνει μετά τα παιχνίδια με τη Μίντιλαντ για τη νοκ άουτ φάση του Europa Conference League.

«Έχω μιλήσει με τον κ. Μπότο, έχω μιλήσει με την ομάδα, όλοι γνωρίζουν ότι θέλω να μείνω. Είμαι απολύτως προσηλωμένος στον αγώνα με την Μίντιλαντ. Θεωρώ ότι θα βρεθεί λύση και θα υλοποιηθεί η επιθυμία μου να παραμείνω στον ΠΑΟΚ», υποστήριξε σήμερα ο Ισλανδός στόπερ του «Δικεφάλου».

O ΠΑΟΚ έδειξε στον Ίνγκασον το πόσο ήθελε να παραμείνει στην ομάδα με την αύξηση των ετήσιων αποδοχών (μέχρι τώρα η αμοιβή του αγγίζει τις 900.000 ευρώ το χρόνο) στο νέο συμβόλαιο του.

Κι από την στιγμή που οι δύο πλευρές συμφώνησαν οριστικά και στις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου, το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ