aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΠΑΟΚ: Φουλάρει για αριστερό μπακ

Με τον Γιασμίν Κούρτιτς να αποτελεί την 3η καλοκαιρινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ – 4η αν συνυπολογίσουμε και αυτή του νεαρού Τζίμα από τον Αστέρα Τρίπολης- το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται και πάλι στην άμυνα.

Ο Κούρτιτς, έχει ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει το πρωί το ταξίδι του για την Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Δικεφάλου.

Όπως όλα δείχνουν την ανακοίνωση για την απόκτηση του Σλοβένου μέσου θα ακολουθήσει η προσπάθεια για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας του Δικεφάλου.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ παρακολουθούν πάντα τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Ράχμαν Μπάμπα, για τον οποίο ο Λουτσέσκου έχει πολύ καλή άποψη. Ωστόσο με την περίπτωση του Γκανέζου -που χθες συμμετείχε σε φιλικό της Τσέλσι- να παραμένει περίπλοκη, στην Τούμπα κοιτούν και άλλες περίπτωσεις αριστεροπόδαρων ακραίων αμυντικών από αυτές που υπάρχουν στις λίστες του.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν παίκτες που έχουν ήδη ξεχωρίσει από αυτές και επαφές που χαρακτηρίζονται ως προχωρημένες με συγκεκριμένο ακραίο αμυντικό.

Το πόσο γρήγορα να προκύψουν εξελίξεις θα εξαρτηθεί από την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον Βιεϊρίνια, που αυτή την στιγμή υπολογίζεται ως ο βασικός αριστερός μπακ του Δικεφάλου να προσφέρει… «ασφάλεια» στον Ρουμάνο τεχνικό.

Εφόσον κλείσει και το θέμα του αμυντικού η επόμενη κίνηση θα είναι ένας ακραίος επιθετικός καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εισηγηθεί την απόκτηση εξτρέμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ