aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για Ίνγκασον

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για Ίνγκασον

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «haberts.com», ο Ντιέγκο Γοδίν αποτελεί τον διακαή πόθο των διοικούντων της Τράμπζονσπορ που έχουν ως εναλλακτική τον Ίνγκασον του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι η ομάδα των Μπακασέτα-Σιώπη, έχει δείξει πολύ ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γοδίν, με τον Ουρουγουανό στόπερ να ζητά ένα συμβόλαιο κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι συζητήσεις της Τράμπζονσπορ με τον Γοδίν συνεχίζονται, όμως οι Τούρκοι σημειώνουν ότι εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η μετεγγραφή του έμπειρου στόπερ, είναι ο Σβέριρ Ίνγκασον του ΠΑΟΚ.

Οι ιθύνοντες της τουρκικής ομάδας έχουν εξετάσει την περίπτωση του 28χρονου Ισλανδού ενώ θετική άποψη έχει σχηματίσει και ο προπονητής της Τράμπζονσπορ, Αμπντουλάχ Αβτσί.

Το δημοσίευμα από την Τουρκία, μάλιστα προχωρά και σε οικονομικά δεδομένα, αφού όπως επισημαίνουν ο ΠΑΟΚ φέρεται να ζητά ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να συναινέσει στην παραχώρηση του Ίνγκασον.

Από την πλευρά της η Τράμπζονσπορ φέρεται να προσφέρει 500 χιλιάδες ευρώ στον Δικέφαλο, δεδομένου ότι το συμβόλαιο του Ισλανδού στόπερ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ