aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΟΚ: Ελ Καντουρί και Σβαμπ θα ταξιδέψουν στην Ιταλία για να βρεθούν στην «φιέστα» της...

ΠΑΟΚ: Ελ Καντουρί και Σβαμπ θα ταξιδέψουν στην Ιταλία για να βρεθούν στην «φιέστα» της Νάπολι

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα «Roma» με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Νάπολι, που απέχει λίγους βαθμούς για να επιβεβαιωθεί και μαθηματικά.

Ο 32χρονος Μαροκινός επιθειτκός μέσος, που ανήκε στην Νάπολι από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι και τον Γενάρη του 2017, οπότε και πουλήθηκε στον ΠΑΟΚ αντί 1,2 εκατ. ευρώ τόνισε πως πρόκειται να δώσει το παρών μαζί με τον συμπαίκτη του, Στέφαν Σβαμπ στην τελευταία αγωνιστική της Serie A, όπου η Νάπολι αντιμετωπίζει εντός έδρας την Σαμπντόρια για να βιώσει την τρομερή αυτή εμπειρία.

Τόνισε πως οι δύο τους (με τον Σβαμπ, που έχει και Ιταλίδα σύζυγο) παρακολουθούν πολύ ιταλικό ποδόσφαιρο. Έδωσε τα εύσημα τόσο στους παίκτες της ομάδας όσο και στον προπονητή Λουτσιάνο Σπαλέτι, αλλά και τον αθλητικό διευθυντή της, Κριστιάνο Τζούντολι.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του Ιταλού δημοσιογράφου, Luca Cerchione, για το αν θα έρθει στο πάρτι του Scudetto, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σημείωσε:

«Το οργανώνω ήδη μαζί με έναν Αυστριακό συμπαίκτη μου, τον Σβαμπ (σ.σ. παντρεμένος με Ιταλίδα). Μαζί παρακολουθούμε πολύ το ιταλικό ποδόσφαιρο. Θα είμαι εκεί για τον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά ελπίζω να είμαι εκεί και στον αγώνα που θα εξασφαλίζει μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Σήμερα η Νάπολι είναι ανάμεσα στις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης, ήταν κάτι αναμενόμενο. Εδώ και χρόνια άξιζε ένα πρωτάθλημα. Φέτος θα έρθει ο τίτλος και είναι ένα εκπληκτικό συναίσθημα αλλά μπορεί να υπάρξει χαρά και στο Champions League».

Το καλοκαίρι άλλαξαν όλα για τη Νάπολι και το γεγονός ότι η νέα ομάδα ανταποκρίθηκε πλήρως ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για τον Καντουρί:

«Σκέφτηκα ότι αφού τους επέλεξε η Νάπολι, θα έφτιαχνε μία καλή ομάδα, αλλά σίγουρα δεν περίμενα να φτάσουν σε τέτοιο επίπεδο. Κανείς δεν το περίμενε. Τα εύσημα πηγαίνουν σε αυτά τα παιδιά που τα κατάφεραν, αλλά και στον Σπαλέτι για την άμεση ενσωμάτωσή τους καθώς και στον αθλητικό διευθυντή, Κριστιάνο Τζούντολι, που τους επέλεξε. Όλα αυτά τα στοιχεία οδήγησαν τη Νάπολι στο να κάνει μία εξαιρετική σεζόν».

Γιατί μιλούν όλοι για τον Κβαρατσχέλια όμως;

«Έχει μια ασυνήθιστη αποφασιστικότητα. Τεχνικά, λοιπόν, είναι πάνω από το μέσο όρο. Στο one-on-one και στο σουτ είναι ασυναγώνιστος, έχει σχεδόν τα πάντα από έναν σύγχρονο παίκτη και όντας πολύ νέος, μπορεί να εξελιχθεί. Ελπίζω για τους Ναπολιτάνους να μείνει πολύ, θα κάνει απίστευτα πράγματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ