aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΟΚ: Δύσκολα για Καραϊσκάκη ο Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Δύσκολα για Καραϊσκάκη ο Βιεϊρίνια

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, στη ρεβάνς του 0-0 των δύο ομάδων στην Τούμπα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ενδιαφέρον (και) στη σημερινή προπόνηση ήταν στραμμένο στον Αντρέ Βιεϊρίνια, όμως ο αρχηγός της ομάδας ακολούθησε εκ νέου θεραπεία.

Συγκεκριμέν, ο Ζαμπά έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι Ελ Καντουρί και Βιεϊρίνια έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για έναν ακόμα… τελικό. Ο Δικέφαλος προετοιμάζεται για την εκτός έδρας μάχη κόντρα στον Ολυμπιακό με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (25.04) ήταν αφιερωμένο στην τακτική και πιο συγκεκριμένα στην επιθετική ανάπτυξη, με το τεχνικό επιτελείο να δείχνει στους παίκτες τι θέλει να κάνουν στο χορτάρι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης«, μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις.

Ο Λέο Ζαμπά έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Αντρέ Βιεϊρίνια έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Την Τρίτη (26.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ