aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΟΚ: «Δεν πάει πουθενά ο Κούρτιτς, ύπουλη προσπάθεια αποσυντονισμού ενόψει τελικού»

ΠΑΟΚ: «Δεν πάει πουθενά ο Κούρτιτς, ύπουλη προσπάθεια αποσυντονισμού ενόψει τελικού»

Ο ΠΑΟΚ μπήκε μετά το 1-1 στο Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό στην τελική ευθεία για τους δύο «τελικούς» με τον Παναθηναϊκό. Διότι δεν είναι μόνο ο… κανονικός τελικός του ερχόμενου Σαββάτου (21/5, 20:00) στο Κύπελλο Ελλάδας, είναι, πλέον και το ματς της Τούμπας την Τρίτη (17/5, 20:00) με τους «πράσινους», που θα κρίνει τη 2η θέση του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε, δεν «δίνει» κάτι περισσότερο σε σχέση με την 3η ή την 4η, αφού όλοι οι Ευρωπαίοι του Conference την ίδια αφετηρία έχουν (2ο προκριματικό), αλλά είναι θέμα… πρεστίζ για τον «δικέφαλο του Βορρά» να μη χάσει τη δεύτερη θέση, στην οποία βρίσκεται σταθερά από τη 18η αγωνιστική της Super League.

Οι μέρες, λοιπόν, που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες, με την ομάδα να βρίσκεται σε κακό φεγγάρι, παραμένοντας χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις από τις 20 Μαρτίου και το «διπλό» στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ! Την ίδια στιγμή, στο κλαμπ έχει σημάνει συναγερμός, προκειμένου να μην επιτραπεί ο αποσυντονισμός των παικτών στο κρίσιμο φινάλε της σεζόν.

Στις τάξεις της ομάδας έχουν φτάσει δήθεν πληροφορίες και διαρροές, που αφορούν παίκτες από το έμψυχο δυναμικό, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Γιάσμιν Κούρτιτς, παρουσιάζοντας μέσω ψευδών δημοσιευμάτων -όπως τονίζουν χαρακτηριστικά από τον ΠΑΟΚ- δυσαρεστημένους τους «ασπρόμαυρους» από την παρουσία του Σλοβένου το τελευταίο διάστημα.

Σε έντονο ύφος, λοιπόν, οι Θεσσαλονικείς ξεκαθαρίζουν πως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας απολαμβάνει όχι μόνο της εκτίμησής τους, αλλά υπάρχει και ευγνωμοσύνη για το γεγονός πως πολλές φορές ξεπέρασε τις αντοχές του, ενώ γίνεται σαφές πως υπολογίζεται ως βασικός πυλώνας στον σχεδιασμό για του χρόνου!

Λένε, δε, από τον ΠΑΟΚ πως έχουν απόλυτη γνώση των προσπαθειών αποσυντονισμού των ποδοσφαιριστών μέσω δημοσιευμάτων και τονίζουν: «Είμαστε απόλυτα ενωμένοι για να τις αντιμετωπίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ