aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΟΚ: Δεν ανακοινώθηκε αποστολή για το «Κλενάθης Βικελίδης»

ΠΑΟΚ: Δεν ανακοινώθηκε αποστολή για το «Κλενάθης Βικελίδης»

Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε χρόνο να προετοιμαστεί για την κυριακάτικη (20/2) αναμέτρηση με τον Άρη στο Κλ. Βικελίδης (19:30). Στην πραγματικότητα ο Δικέφαλος πηγαίνει στο τοπικό ντέρμπι με τους κιτρινόμαυρους με μια ουσιαστικά προπόνηση, αυτή που έγινε σήμερα το απόγευμα στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ δεν ανακοίνωσε την αποστολή του Ραζβάν Λουτσέσκου τονίζοντας στην ενημέρωση του ότι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του οποίου το όνομα είναι στο ιατρικό δελτίο παραμένει ο Νέλσον Ολιβέιρα.

«Ο ΠΑΟΚ αφήνει στην άκρη τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και πάει στο “Κλέανθης Βικελίδης” για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη για την 24η αγωνιστική της Super League.

Ο Δικέφαλος προπονήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (19.02) στο γήπεδο της Τούμπας και ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι στο Χαριλάου.

Η τελευταία… πρόβα ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του κυριακάτικου αγώνα, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έξτρα προπόνηση έγινε και στις στατικές φάσεις.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι ο μοναδικός παίκτης που βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο. Ο Πορτογάλος φορ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο” αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

Είναι δεδομένο ότι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης με την Μίντιλαντ επιστρέφουν οι Μιχαηλίδης, Σάστρε και Ζαμπά και αύριο θα ξεκαθαρίσει απόλυτα τι συμβαίνει με τους Κούρτιτς και Μουργκ που δεν ταξίδεψαν στη Δανία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ