aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κρέσπο στη Λεωφόρο

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι στην Αθήνα, με τον Χοσέ Κρέσπο να μη βρίσκεται σε αυτή, καθώς ο Ρουμάνος αποφάσισε να αφήσει τον Ισπανό εκτός για προληπτικούς λόγους ώστε να μην έχει κανένα θέμα κόντρα στη Μαρσέιγ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Μετά από περίπου 15 μέρες ο ΠΑΟΚ μπαίνει ξανά στο γήπεδο. Ο Δικέφαλος ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαΐδης” για την 3η αγωνιστική των Play Offs της Super League Interwetten 2021-22 με στόχο ένα ακόμα τρίποντο.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (02.04) στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, με έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη, ενώ το τελευταίο κομμάτι ήταν αφιερωμένο στις στατικές φάσεις.

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί το απόγευμα από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα. Η αποστολή για το ντέρμπι της Λεωφόρου αποτελείται αναλυτικά από τους:

Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Σάστρε, Βαρέλα , Ίνγκασον, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τέιλορ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Ζαμπά, Άκπομ, Τσόλακ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ