aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης: Για το σερί οι γηπεδούχοι, να κάνουν «ζημιά» οι φιλοξενούμενοι

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Για το σερί οι γηπεδούχοι, να κάνουν «ζημιά» οι φιλοξενούμενοι

Τη νίκη ψάχνουν τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Αστέρας Τρίπολης στην 15η αγωνιστική της Super League! Στις 19:30 οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στην Τούμπα, ένα ματς το οποίο θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, αφού ο Δικέφαλος του Βορρά είναι τιμωρημένος μετά τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι με τον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τη νίκη του με 4-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ανεβαίνοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς. Στο ματς με τους Αρκάδες θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν κι άλλο την 2η ΑΕΚ και για να εδραιωθούν στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεση του τον Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, ενώ από την άλλη εκτός θα είναι οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Λούκας Τέιλορ, Ροντρίγκο, Μιτρίτσα, Μιχαηλίδης, και Νέλσον Ολιβέιρα.

Από την άλλη, ο Αστέρας την 14η αγωνιστική πήρε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό με 1-0, κάτι τον οποίο τον ανέβασε στην 8η θέση και στο -2 από την εξάδα. Οι Αρκάδες πάνε με καλή ψυχολογία στην Τούμπα και έχουν στα υπέρ τους ότι ο αντίπαλος δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό τους.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν έχει επιπλέον προβλήματα απουσιών, πέραν του Καπίγια και του Σανταφέ, οι οποίοι έχουν ανεβάσει ρυθμούς και θα επιστρέψουν στα επόμενα ματς. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Σουνταΐς Αλί Μπαμπά για λόγους τακτικής.

Πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης – Λύρατζης, Μιχάι, Βαρέλα, Σίντκλεϊ – Κούρτιτς, Σβαμπ, Αουγκούστο – Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Μουργκ.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής – Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες – Μουνάφο, Βαλιέντε, Σίτο, Κρέσπι – Σονί, Μπαράλες.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης
Βοηθοί: Κωσταράς, Παπαδάκης
Τέταρτος: Καραντώνης
VAR: Κριστόφερσεν, Σαμοΐλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ