aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης: Επιστροφή στις νίκες για τον «Δικέφαλο»

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης: Επιστροφή στις νίκες για τον «Δικέφαλο»

Την ευκαιρία να φτιάξει την ψυχολογία του, πριν από το επόμενο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη στο Europa League, έχει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30).

Οι Θεσσαλονικείς έχουν συνεχόμενα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, τα οποία έχουν αναλυθεί και εξηγούνται με τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την προετοιμασία, με τραυματισμούς και άλλους λόγους απουσιών από τους «ασπρόμαυρους».

Επίσης, έχει φανεί η έλλειψη προσώπων που υπάρχει στον πάγκο και αναμένεται να υπάρξει ενίσχυση τον Ιανουάριο. Όλα αυτά έχουν αναλυθεί, όμως η νίκη κόντρα στον Απόλλωνα μοιάζει μονόδρομος.

Από την πλευρά της, η «ελαφρά ταξιαρχία» κατάφερε να πάρει το πρώτο «τρίποντο» την προηγούμενη εβδομάδα, με αντίπαλο τον ΠΑΣ στη Ριζούπολη.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί και Σφιντέρσκι.

Απόλλων (Τζιανλούκα Φέστα): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Φατιόν, Κάστρο, Μαρτίνες, Φαν Λα Πάρα, Παμλίδης, Ιωαννίδης.

Διαιτητές

Το παιχνίδι θα σφυρίξει ο κ. Κουτσιαύτης (Άρτας), με βοηθούς τους κ.κ. Νικολακάκη, Μαυρουδή, και τέταρτο τον κ. Τσακαλίδη (Χαλκιδικής). Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Ευαγγέλου (Αθηνών) και Ψάρρης (Ζακύνθου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ