aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠΑΟΚ: Άδειασε από 19 διεθνείς η Μεσημβρία

ΠΑΟΚ: Άδειασε από 19 διεθνείς η Μεσημβρία

Όχι έναν και δύο, αλλά 19 παίκτες με διεθνείς υποχρεώσεις έχει ο ΠΑΟΚ για το προσεχές διάστημα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βλέποντας τις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας να αδειάζουν και εκμεταλλευόμενος τη διακοπή, έδωσε τετραήμερο ρεπό στους παίκτες του, ενώ για το Σάββατο έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με την πρωτοπόρο του ρουμανικού πρωταθλήματος, Φάρουλ Κονστάντσα του Γκεόργκε Χάτζι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τις προσεχείς μέρες τους Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη που έχουν υποχρεώσεις με την Ανδρών, τον Ζίβκοβιτς με τη Σερβία, τον Μπίσεσβαρ με το Σουρινάμ, τους Ντάντας και Κοτάρσκι με τις Ελπίδες της Πορτογαλίας και της Κροατίας αντίστοιχα, ενώ θα λείψουν και αρκετοί πιτσιρικάδες.

Υποχρεώσεις έχουν οι Μπαλωμένος και Παναγιώτου (Ελπίδων), Μοναστηρλής, Δεληγιάννης, Τσίκος, Κωττάς, Γεωργιάδης, Γκούμας, Σμυρλής, Τασιούρας, Σπυράκος και Τζίμας (Νέων),αλλά και ο Μαξ Σνάουτσνερ (Κ17 Πολωνίας).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ