aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός-Βόλος: Must win παιχνίδι για τους «πράσινους», όπου… βγει για τους Θεσσαλούς

Παναθηναϊκός-Βόλος: Must win παιχνίδι για τους «πράσινους», όπου… βγει για τους Θεσσαλούς

Eπιστροφή στη δράση και για τα playoffs της Stoiximan Super League! Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στη Λεωφόρο τον Βόλο (2/4, 18:00) για τη 2η αγωνιστική των playoffs, σε ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους!

Οι «πράσινοι», από τη μία πλευρά, οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος με 62 βαθμούς, και έχουν μπροστά τους το πρώτο must-win παιχνίδι της διαδικασίας των playoffs. Ο Βόλος είναι στα χαρτιά η πιο αδύναμη ομάδα της εξάδας, επομένως και το συγκεκριμένο ματς είναι θεωρητικά το πιο βατό παιχνίδι από τα 10 που θα χρειαστεί να δώσει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το «τριφύλλι» προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, σε ένα ματς που δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του ωστόσο μπόρεσε να φύγει σχετικά άνετα με ένα θετικό αποτέλεσμα που το διατήρησε στην κορυφή. Παράλληλα, στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού γνωρίζουν πως η ΑΕΚ παίζει στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη, επομένως σίγουρα με νίκη οι «πράσινοι» θα έχουν τη δυνατότητα να ξεφύγουν από κάποιον εκ των τριών ανταγωνιστών τους στην κούρσα του τίτλου. Παράλληλα, στόχος της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πέρα από τους τρεις βαθμούς να πιάσει και καλή απόδοση, έτσι ώστε να πάρει ψυχολογία ενόψει των πολύ απαιτητικών ματς που έρχονται.

Όσον αφορά τις απουσίες, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τιμοτέους Πούχατς που αντιμετωπίζει ίωση, αλλά και τον Ενίς Τσοκάι που είναι τιμωρημένος. Κουρμπέλης, Ιωαννίδης και Σπόραρ είναι κανονικά στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς, ωστόσο ο πρώτος ενδέχεται να προφυλαχθεί.

Η ομάδα των Θεσσαλών, από την άλλη, βρίσκεται στην 6η θέση και τους 39 βαθμούς, μόλις έναν λιγότερο από τον πέμπτο Άρη που παίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Βόλος γνωρίζει πως στα χαρτιά είναι η πιο αδύναμη ομάδα των playoffs, ωστόσο έχει στόχο να τα δώσει όλα ώστε να πάρει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο στη μάχη με τον Άρη.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου στο πρώτο της παιχνίδι στη διαδικασία γνώρισε άνετη ήττα με σκορ 3-0 από τον Ολυμπιακό στο «Πανθεσσαλικό» και δοκιμάζεται στην πολύ απαιτητική Λεωφόρο, όμως είναι σίγουρο πως δεν θα πέσει… αμαχητί, ούτε θα είναι αδιάφορη αφού υπάρχει ακόμα ο ρεαλιστικός στόχος του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Η… πρόσφατη προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων είναι πάντως υπέρ των γηπεδούχων, που είχαν νικήσει εντός έδρας τον Βόλο με σκορ 2-0, ενώ στο Πανθεσσαλικό είχαν φύγει με πολύ άνετο «διπλό» (0-5).

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι – Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας – Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ – Μαντσίνι, Παλάσιος, Ιωαννίδης

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν – Λούνα, Τσοκάνης – Ντέλετιτς, Πιρές, Σιρίνος – Οζέγκοβιτς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ